Vače.. se spominjate po čem je znano to naselje? V času šolanja smo se učili o eni prav posebni, izjemni posodi, ki je bila najdena v tem naselju. A poleg tega, je na tem mestu tudi geometrično središče Slovenije. In prav tukaj se nahaja pustolovščina za vso družino. Pustolovski park v krošnjah je tista dogodivščina, ki je iz Geossa najbolj poznana – ali na 1 metra od tal, pa vse do 25 metrov nad tlemi, prav v drevesnih krošnjah, vse je odvisno od vaše moči, vztrajnosti in poguma. Predvsem zanimiv je tarzanov spust, ki ni ravno za vsakogar, a kaj, ko si enkrat tako visoko, skoraj da ni druge poti kot navzdol. Hkrati je morda zanimivo tudi to, da je tekom premagovanja posameznih prog na voljo tudi nekaj zipline spustov, ki bodo malo dvignili srčni utrip vsakega udeleženca. Občutek ob koncu je vsekakor poln pozitivnih misli, dobrih fotk in spominov ter kakšna obolela mišica.

Flying fox se imenuje druga pustolovščina, ki vam je na voljo v parku, ni ravno tako grozna kot hoja 25 metrov nad tlemi, je pa vznemirljiva in predvsem hitra. Gre za najdaljši zipline v Sloveniji, ki sestoji iz dveh prog, ki v seštevku pomenita 900 metrov adrenalina. Spust je lahko kot dodatek pustolovskemu parku ali pa si ga privoščite samostojno, v obeh primerih boste nad razgledom in hitrostjo navdušeni.

Prenočevanje v krošnjah pa je verjetno edino trenutno na tržišču v naši deželici – ponuja vam prenočišče na visečih posteljah, kjer boste lahko dočakali jutro na kot ptice ali veverice. Na enaki način si lahko privoščite tudi piknik v krošnjah dreves.

A to še ni vse. Poleg naštetega, imate na voljo tudi gozdno čutno razvajanje, voden oddih po gozdu, manjšo okrepčevalnico in naravno gibalnico za vaše najmlajše.

Torej, ko boste iskali dogodivščino za celo družino, imate na enem mestu dovolj sence, narave, adrenalina, športa, smeha, umiritve in sprostitve, vse v Geoss pustolovskem parku.

Kdo si torej upa?

Pot do parkirišča oz. bližine parkirišča, si lahko ogledate v spodnjem zemljevidu:

(Za navigacijo kliknite gumb “NAVODILA ZA POT”)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja