0.3 C
Ljubljana
nedelja, 3 decembra, 2023
No menu items!

TERME ČATEŽ

Najbolj znane terme pri nas, so vsekakor poznane predvsem po vsemogočih dogodivščinah, ki so namenjene našim najmlajšim.

Od vodnih toboganov, igral in različnih atrakcij na bazenih, hkrati pa tudi posebne opcije nastanitev, vse to je del Term v Čatežu. In poleg otrok bodo vsekakor na svoj račun prišli tudi odrasli, saj z raznimi vročimi vrelci, savnami, masažami in ostalimi sproščujočimi opcijami, vsakomur omogočijo izkoristek svojega dopusta v največji meri. Hkrati vas bodo razvajali tudi z dobro kulinarično ponudbo in vam omogočili zares prelep spomin na dela proste dni.

Za vse večje nadebudneže pa priporočamo, da se namesto klasičnega najema apartmaja ali hotela, odločite za rezervacijo šotora v Indijanski vasi ali koče na jezeru, v Gusarskem zalivu. Obljubljamo vam, da bodo otroci nad obema možnostma navdušeni, vas pa vse skupaj opozarjamo na uporabo pripomočkov proti komarjem, saj jih je zaradi stoječe vode, v poletnih mesecih v tem delu kar veliko. Nad obema se boste lahko popeljali tudi z “zip-line” atrakcijo, ki bo navdušila vse mlade in starejše generacije pogumnežev.

Pot do parkirišča oz. bližine parkirišča, si lahko ogledate v spodnjem zemljevidu:
(Za navigacijo kliknite gumb “večji zemljevid” ali “več možnosti”)

Prejšnji članek
Naslednji članek

Morda vas zanima tudi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Zadnji potepi